Ексцентричният и провокативен Алек Сандър не спира да смайва почитателите си, радвайки

...
Ексцентричният и провокативен Алек Сандър не спира да смайва почитателите си, радвайки
Коментари Харесай

Алек Сандър с удивителна изненада, в която се включват Lil Wayne и Snoop Dogg

Ексцентричният и провокативен Алек Сандър не стопира да смайва феновете си, радвайки ги в това време с нови музикални оферти. Той е добре прочут на необятната публика в България както с музикалните си планове, по този начин и с присъединяване си в риалити предаването " Vip Brother " през 2016-а година.

Следвайки хитовата си линия, не щеш ли пристигна времето на следващата му удувителна изнанада, която идва под формата на ария. " Please don`t go, go ", която е в колаборация със международните звезди Lil Wayne и Snoop Dogg, ще излезе до броени дни, и по-точно на 29-и август. Парчето занапред дава поръчка да се трансформира в голям шлагер, оповестяват от " PRofile interantional ".

Негови продуценти са самият реализатор, българският бийтмейкър Nic Toms, както и Brent Kolatalo, чието студио красят редица платинени плочи на негови произведения, изпяти от звезди като Лейди Гага, Бруно Марс, Еминем, Франк Оушън, Дрейк, BTS и доста други.

Сингълът впечатлява с друго звучене, а ефектният видиоклип, който го добавя, е сниман на няколко местоположения. Това несъмнено е един от най-силните планове на артиста, който не стопира да твори, споделяйки, че най-интересното от него занапред следва.

В репертоара си той има разнообразни колаборации с редица музиканти, освен това освен родни, само че и задгранични, сред които попадат Juicy J, Amanda Lepore, Деси Слава, Атанас Колев, Андреа и други. А в този момент към тях се присъединяват Lil Wayne и Snoop Dogg

Те придават на парчето мощна характерност, която несъмнено сграбчва още от първо слушане. Двамата рапъри несъмнено се радват на топъл банкет по целия свят, а този факт самичък по себе си ознчава, че съвместната им работа с Алек Сандър има действителната опция да покори върха на всички ранглисти.

Кадрите към " Please don`t go, go " са снимани от Alexey Figurov, с който са работили български звезди като Галена, Диона, Сузанита и други. Бюджетът на видеото също не е дребен, тъй като трансферира колосалната сума от над 300 000 долата, в случай че в него се включи и хонорарът на Snoop Dogg. Lil Wayne не взе участие във видеото, тъй като, както правилните му фенове добре знаят, той от години не снима клипове.

Друг актьор, който придава нюанс, е Sasha Belair, която е с съветски корени само че от години живее в Съединени американски щати, където се развива и като сполучлива бизнесдама.

Безспорно Snoop Dogg и Lil Wayne са определяни от меломаните като скандални персони и колаборацията им с не по-малко екстравагантния Алек Сандър е удар в десетката.

И макар че планът към този момент е реалност, Алек Сандър все още не може да повярва какво му се е случило, допълват още от PRofile interantional.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР